Louvain-la-Neuve

Louvain-la-Neuve is een universiteitsstad in de Belgische provincie Waals-Brabant en onderdeel van de stad Ottignies-Louvain-la-Neuve. Louvain-la-Neuve ligt ongeveer 20 kilometer ten zuidoosten van Brussel en is specifiek gebouwd om de université catholique de Louvain te behuizen. Het is daarom een geplande stad, gesticht in de jaren 1970. Het speciale aan de stad is dat ze in een vallei ligt waarop een grote betonplaat is aangelegd, de ‘dalle universitaire’, die de stad ondersteunt. In het stadscentrum zelf zijn bijna geen auto’s te zien, want die rijden op wegen onder het centrum, waar ook verschillende parkeergarages aanwezig zijn. Overal zijn er liften aangelegd waarlangs men zich tussen de twee niveaus kan bewegen. Ook alle winkels worden ondergronds bevoorraad.

Plattelandshuisje in Louvain-la-Neuve

Plattelandshuisje in Louvain-la-Neuve De Boerderij

De Boerderij

Gite 6 tot 8 personen België Namen Gembloux Waver in de buurt van Louvain-la-Neuve

Gîte in een oude boerderij uit de 19e eeuw, met een adembenemend uitzicht van 360° over het landschap. Neem de oude Romeinse weg

Plattelandshuisje in Louvain-la-Neuve Stalhouderij

Stalhouderij

Gîte voor 2 personen op het Waalse platteland Gembloux Namen in de buurt van Louvain-la-Neuve

Een gemengde onderdompeling: een modern en warm interieur gecombineerd met het decor van een oude 19e-eeuwse boerderij met een reuzenscherm.

Plattelandshuisje in Louvain-la-Neuve De stof

De stof

Gite 2 tot 4 personen met 2 slaapkamers in Gembloux in de buurt van Louvain-la-Neuve

Kom en geniet van een ontspannen moment met uw familie of vrienden. Laat u verrassen door de mix van moderniteit gecombineerd met de charme van de oude balken.

Plattelandshuisje in Louvain-la-Neuve Trio

Trio

Gîte voor 12, 13, 14 of 15 personen in Gembloux in 3 aparte gebouwen in de buurt van Louvain-la-Neuve

Gelegen op de rand van Waals-Brabant en Namen, in een authentiek gehucht. Kom hier voor een familiereünie of met collega's.

Plattelandshuisje in Louvain-la-Neuve Gite met verwarmd privé buitenzwembad

Gite met verwarmd privé buitenzwembad

Verblijf met verwarmd privébuitenzwembad in de buurt van Louvain-la-Neuve

Ontdek ons droomverblijf met een verwarmd buitenzwembad (van mei tot september). Terras, pergola met wijnranken, kinderveiligheid. Duik in, verfris uzelf en ontspan in alle rust. Privéwaterparadijs.

Plattelandshuisje in Louvain-la-Neuve Gemeubileerde verhuur

Gemeubileerde verhuur

Gemeubileerde verhuur per maand. Gemiddelde en lange termijn in Gembloux. in de buurt van Louvain-la-Neuve

Op zoek naar een woning tijdens renovatiewerken, in de overgang tussen twee huizen, voor werknemers? Hier is de perfecte gemeubileerde accommodatie voor u

Mots clés pour ce billet :