Een zwembad met uitzicht: welkom in het kleine paradijs van ons verblijf! Wacht niet langer om deze droomplek te ontdekken met exclusieve toegang tot ons verwarmde buitenzwembad, geopend van mei tot september. Deze verfrissende oase belooft onvergetelijke momenten.

Verscholen in het hart van een betoverend landschap biedt ons zwembad u een aangename privéwatervlucht! U kunt ook genieten van ons ruime terras dat zich direct naast het zwembad bevindt. Daar kunt u ontspannen op comfortabele ligstoelen terwijl u geniet van het panoramische uitzicht dat zich voor u uitstrekt.

Voor degenen die op zoek zijn naar wat schaduw, biedt onze pergola met wijnranken een idyllische ruimte. U kunt zich koesteren in zijn welkome schaduw. De vredige sfeer die wordt gecreëerd door de klimop voegt een vleugje charme toe aan uw zwemervaring.

We hechten veel belang aan de veiligheid van onze gasten, vooral de kleintjes. Daarom is ons zwembad uitgerust met een veiligheidshek en een zonneafdekking. U kunt dus met een gerust hart zwemmen, wetende dat uw kinderen beschermd zijn. Wanneer het zwembad niet in gebruik is, sluit de zonneafdekking automatisch, wat de rust van de plek behoudt en uw veiligheid garandeert.

Of u nu een verfrissende duik wilt nemen, wilt ontspannen in de zon of wilt genieten van een moment van rust in de schaduw, ons verwarmde buitenzwembad is de parel van ons verblijf. We nodigen u uit om in dit waterparadijs te duiken en in alle rust af te koelen. Kom onvergetelijke herinneringen creëren met uw familie of vrienden.

Welk verblijf moet u huren om toegang te krijgen tot het zwembad?

la cense de baudecet baudecet

Trio

Door het Trio (3 verblijven voor een maximum van 15 personen) te boeken, kunt u volledig privé van 9.00 uur tot 20.00 uur van het zwembad genieten.

Double

Door de Dubbel (2 verblijven voor een maximum van 11 personen) te boeken, kunt u volledig privé van 9.00 uur tot 20.00 uur van het zwembad genieten.

De boerderij

Door de Boerderij (verblijf met 4 slaapkamers) te boeken, kunt u gedurende 2 uur per dag volledig privé van het zwembad genieten.