Corroy-le-chateau (8 km)

Op slechts 12 minuten rijden van het huisje ligt het prachtige middeleeuwse kasteel van Corroy-le-château. Of het nu voor een bezoek is of voor de vele regelmatig georganiseerde activiteiten (middeleeuwse festivals, muziekfestival, plantendagen, …), een stop daar is zeker de moeite waard!

Plattelandshuisje in de buurt van Corroy-le-chateau (8 km)

De Boerderij

Gite 6 tot 8 personen België Namen Gembloux Waver in de buurt van Corroy-le-chateau (8 km).

In de buurt van Corroy-le-chateau (8 km) Gîte in een oude boerderij uit de 19e eeuw, met een adembenemend uitzicht van 360° over het landschap. Neem de oude Romeinse weg

Stalhouderij

Gîte voor 2 personen op het Waalse platteland Gembloux Namen in de buurt van Corroy-le-chateau (8 km).

In de buurt van Corroy-le-chateau (8 km) Een gemengde onderdompeling: een modern en warm interieur gecombineerd met het decor van een oude 19e-eeuwse boerderij met een reuzenscherm.

De stof

Gite 2 tot 4 personen met 2 slaapkamers in Gembloux in de buurt van Corroy-le-chateau (8 km).

In de buurt van Corroy-le-chateau (8 km) Kom en geniet van een ontspannen moment met uw familie of vrienden. Laat u verrassen door de mix van moderniteit gecombineerd met de charme van de oude balken.

Trio

Gîte voor 12, 13, 14 of 15 personen in Gembloux in 3 aparte gebouwen in de buurt van Corroy-le-chateau (8 km).

In de buurt van Corroy-le-chateau (8 km) Gelegen op de rand van Waals-Brabant en Namen, in een authentiek gehucht. Kom hier voor een familiereünie of met collega's.

Gite met verwarmd privé buitenzwembad

Verblijf met verwarmd privébuitenzwembad in de buurt van Corroy-le-chateau (8 km).

In de buurt van Corroy-le-chateau (8 km) Ontdek ons droomverblijf met een verwarmd buitenzwembad (van mei tot september). Terras, pergola met wijnranken, kinderveiligheid. Duik in, verfris uzelf en ontspan in alle rust. Privéwaterparadijs.

Gemeubileerde verhuur

Gemeubileerde verhuur per maand. Gemiddelde en lange termijn in Gembloux. in de buurt van Corroy-le-chateau (8 km).

In de buurt van Corroy-le-chateau (8 km) Op zoek naar een woning tijdens renovatiewerken, in de overgang tussen twee huizen, voor werknemers? Hier is de perfecte gemeubileerde accommodatie voor u