Adventure Park – Aventure Parc – Boomklimmen (20 km)

Dit avonturenpark en boomklimmen, gelegen in Waver, zal jong en oud aanspreken, op zoek naar spanning in verband met de natuur! Met meer dan 24 parken, 240 spelletjes in de bomen, 45 tokkelbanen die zich uitstrekken over 2,5 km, … zul je niet teleurgesteld zijn om een ​​paar uurtjes door te brengen met familie of vrienden.

Plattelandshuisje in Adventure Park – Aventure Parc – Boomklimmen (20 km)

Plattelandshuisje in Adventure Park – Aventure Parc – Boomklimmen (20 km) De Boerderij

De Boerderij

Gite 6 tot 8 personen België Namen Gembloux Waver in de buurt van Adventure Park – Aventure Parc – Boomklimmen (20 km)

Gîte in een oude boerderij uit de 19e eeuw, met een adembenemend uitzicht van 360° over het landschap. Neem de oude Romeinse weg

Plattelandshuisje in Adventure Park – Aventure Parc – Boomklimmen (20 km) Stalhouderij

Stalhouderij

Gîte voor 2 personen op het Waalse platteland Gembloux Namen in de buurt van Adventure Park – Aventure Parc – Boomklimmen (20 km)

Een gemengde onderdompeling: een modern en warm interieur gecombineerd met het decor van een oude 19e-eeuwse boerderij met een reuzenscherm.

Plattelandshuisje in Adventure Park – Aventure Parc – Boomklimmen (20 km) De stof

De stof

Gite 2 tot 4 personen met 2 slaapkamers in Gembloux in de buurt van Adventure Park – Aventure Parc – Boomklimmen (20 km)

Kom en geniet van een ontspannen moment met uw familie of vrienden. Laat u verrassen door de mix van moderniteit gecombineerd met de charme van de oude balken.

Plattelandshuisje in Adventure Park – Aventure Parc – Boomklimmen (20 km) Trio

Trio

Gîte voor 12, 13, 14 of 15 personen in Gembloux in 3 aparte gebouwen in de buurt van Adventure Park – Aventure Parc – Boomklimmen (20 km)

Gelegen op de rand van Waals-Brabant en Namen, in een authentiek gehucht. Kom hier voor een familiereünie of met collega's.