Kasteel Walhain (2,5 km)

Het kasteel van Walhain is een middeleeuws kasteel in puin, omgeven door droge grachten, gelegen in Walhain-Saint-Paul, een paar kilometer van ons huisje.

Ga te voet of met de fiets vanuit de gîte om het prachtige dorp Walhain-Saint-Paul en zijn kasteel, een van de zeldzame vlakte kastelen in Wallonië, te ontdekken.

Walhain Castle

Plattelandshuisje in de buurt van Kasteel Walhain (2,5 km)

De Boerderij

Gite 6 tot 8 personen België Namen Gembloux Waver in de buurt van Kasteel Walhain (2,5 km).

In de buurt van Kasteel Walhain (2,5 km) Gîte in een oude boerderij uit de 19e eeuw, met een adembenemend uitzicht van 360° over het landschap. Neem de oude Romeinse weg

Stalhouderij

Gîte voor 2 personen op het Waalse platteland Gembloux Namen in de buurt van Kasteel Walhain (2,5 km).

In de buurt van Kasteel Walhain (2,5 km) Een gemengde onderdompeling: een modern en warm interieur gecombineerd met het decor van een oude 19e-eeuwse boerderij met een reuzenscherm.

De stof

Gite 2 tot 4 personen met 2 slaapkamers in Gembloux in de buurt van Kasteel Walhain (2,5 km).

In de buurt van Kasteel Walhain (2,5 km) Kom en geniet van een ontspannen moment met uw familie of vrienden. Laat u verrassen door de mix van moderniteit gecombineerd met de charme van de oude balken.

Trio

Gîte voor 12, 13, 14 of 15 personen in Gembloux in 3 aparte gebouwen in de buurt van Kasteel Walhain (2,5 km).

In de buurt van Kasteel Walhain (2,5 km) Gelegen op de rand van Waals-Brabant en Namen, in een authentiek gehucht. Kom hier voor een familiereünie of met collega's.

Gite met verwarmd privé buitenzwembad

Verblijf met verwarmd privébuitenzwembad in de buurt van Kasteel Walhain (2,5 km).

In de buurt van Kasteel Walhain (2,5 km) Ontdek ons droomverblijf met een verwarmd buitenzwembad (van mei tot september). Terras, pergola met wijnranken, kinderveiligheid. Duik in, verfris uzelf en ontspan in alle rust. Privéwaterparadijs.

Gemeubileerde verhuur

Gemeubileerde verhuur per maand. Gemiddelde en lange termijn in Gembloux. in de buurt van Kasteel Walhain (2,5 km).

In de buurt van Kasteel Walhain (2,5 km) Op zoek naar een woning tijdens renovatiewerken, in de overgang tussen twee huizen, voor werknemers? Hier is de perfecte gemeubileerde accommodatie voor u