Golf de Falnués in Gembloux

Kom en ontdek in een prachtig en divers landschap de 18-holes golfbaan van de Golf de Falnués, een uitdaging voor spelers van alle niveaus. Gelegen aan de samenvloeiing van twee rivieren (Orneau en La Ligne), bevindt deze golfbaan zich in een prachtige omgeving, zowel historisch als vanwege zijn natuurlijke schoonheid. In de 13e-eeuwse gebouwen van het Château de Falnués vond het clubhuis natuurlijk zijn plaats in deze weelderige omgeving!

Plattelandshuisje in de buurt van Golf de Falnués in Gembloux

De Boerderij

Gite 6 tot 8 personen België Namen Gembloux Waver in de buurt van Golf de Falnués in Gembloux.

In de buurt van Golf de Falnués in Gembloux Gîte in een oude boerderij uit de 19e eeuw, met een adembenemend uitzicht van 360° over het landschap. Neem de oude Romeinse weg

Stalhouderij

Gîte voor 2 personen op het Waalse platteland Gembloux Namen in de buurt van Golf de Falnués in Gembloux.

In de buurt van Golf de Falnués in Gembloux Een gemengde onderdompeling: een modern en warm interieur gecombineerd met het decor van een oude 19e-eeuwse boerderij met een reuzenscherm.

De stof

Gite 2 tot 4 personen met 2 slaapkamers in Gembloux in de buurt van Golf de Falnués in Gembloux.

In de buurt van Golf de Falnués in Gembloux Kom en geniet van een ontspannen moment met uw familie of vrienden. Laat u verrassen door de mix van moderniteit gecombineerd met de charme van de oude balken.

Trio

Gîte voor 12, 13, 14 of 15 personen in Gembloux in 3 aparte gebouwen in de buurt van Golf de Falnués in Gembloux.

In de buurt van Golf de Falnués in Gembloux Gelegen op de rand van Waals-Brabant en Namen, in een authentiek gehucht. Kom hier voor een familiereünie of met collega's.

Gite met verwarmd privé buitenzwembad

Verblijf met verwarmd privébuitenzwembad in de buurt van Golf de Falnués in Gembloux.

In de buurt van Golf de Falnués in Gembloux Ontdek ons droomverblijf met een verwarmd buitenzwembad (van mei tot september). Terras, pergola met wijnranken, kinderveiligheid. Duik in, verfris uzelf en ontspan in alle rust. Privéwaterparadijs.

Gemeubileerde verhuur

Gemeubileerde verhuur per maand. Gemiddelde en lange termijn in Gembloux. in de buurt van Golf de Falnués in Gembloux.

In de buurt van Golf de Falnués in Gembloux Op zoek naar een woning tijdens renovatiewerken, in de overgang tussen twee huizen, voor werknemers? Hier is de perfecte gemeubileerde accommodatie voor u